Promena imena bloga

Svima koji su me dosad podržavali dugujem jedno objašnjenje.

Blog sam napravila sa idejom da se na njemu oglašavaju nastavnici moje škole pa je zato prvobitno  nazvan Blog nastavnika Tehničke škole Valjevo. Postavila sam dosta članaka ali nažalost retko ko od kolega se oglasio ponekim komentarom a o pisanju tekstova nije bilo ni govora. Najviše podrške, komentara i lepih reči sam dobila od kolega sa strane. Tada se javila želja da blogu promenim ime kako bi i nazivom bio moj lični blog, što faktički i jeste bio svo ovo vreme.

Verovatno ćete se zapitati zašto to odmah nisam uradila?

Nekako sam se svo vreme nadala da će se ipak neko iz škole uključiti i kako bi lepo bilo da, obzirom da nema škola koje imaju svoj blog nastavnika, mi u našoj realizujemo jednu, po meni lepu ideju. Kolege koje se do sada nikad nisu oglasile na blogu,  ipak su se oglasile povodom jednog članka na blogu ali na jedan vrlo neobičan način.

Prošlog meseca je našu školu posetila eksterna kontrola posle čega sam objavila članak pod nazivom “Dan posle… eksterne“ u kome sam komentarisala njihove glavne zamerke i postavila sebi i kolegama neka pitanja koja su se nametnula. Jako sam se iznenadila kad sam čula za reakciju kolega “opšteobrazovnih predmeta“. Iako se dosad nijednom nisu oglasili povodom nijednog od mojih članaka, niti su izneli svoj stav u komentaru na članak koji im je zasmetao, preko predsednice aktiva su mi saopštili da je Blog zvaničan i školski i da se ne slažu da se takav članak objavljuje kao članak svih nastavnika. Slažem se sa svim što su rekli i svoj blog konačno vraćam sebi. Od sada će se blog zvati Blog jednog nastavnika građevinca. Tekstove ću kao i do sada sama pisati bez obzira na naslov bloga.

Znam da u svom kolektivu imam dosta istomišljenika. Zbog njih, kao i zbog sebe, nastaviću da pišem i dalje kad bude intersantnih tema i kad budem imala šta da kažem, sviđalo se to nekome ili ne. Svako ko ima stav ili iskustvo drugačije od moga slobodno ga može izneti u komentaru. To će samo učiniti moje članke interesantnijim i sadržajnijim.

Nadam se da me razumete i da ćete me pratiti i dalje 🙂

Jasmina Armuš, prof. građevinske grupe predmeta u Tehničkoj školi Valjevo

 

Advertisements

4 mišljenja na „Promena imena bloga

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s